Dromen zijn dan toch geen bedrog!

Anita Brunenberg, zaakvoerster

Tijdens mijn opleiding Modinette droomde ik er al van ooit een kledingwinkel te hebben. In 2012 is deze droom werkelijkheid geworden in de vorm van een tweedehands dameskleding winkeltje aan het Kerkplein te Stramproy.
Al gauw werd het pandje te klein en ben dan in maart 2013 verhuisd naar het huidige pand aan de Julianastraat 29.
Vele Nederlandse- en Belgische klanten hebben ondertussen hun weg gevonden naar onze winkel.
Het is opvallend dat door de jaren heen er ook steeds meer dames exclusieve tweedehands kleding kopen van de gerenommeerde merken. Het aanbod in de luxere kleding is nog steeds groeiend waardoor er een mooie collectie is ontstaan.

Hou je van combineren en snuffelen in een gezellige sfeer, kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen. Kleding kopen is voelen en passen, een beleving waar wij vrouwen behoefte aan hebben. Neem gerust de tijd voor deze beleving bij een lekker kopje koffie of thee. En met hulp en advies, daar waar nodig is, wordt het een geslaagd uitstapje.
Draag kleding waar Jij Zelf blij van wordt!

Tot dan, Anita.

Tweedehands kleding is vaak niet meer
van nieuw te onderscheiden!

Het gebeurt zelfs dat kleding ingebracht wordt waar het prijskaartje nog niet werd verwijderd, geheel nieuwe kleding dus. Veel vrouwen vinden het zonde om kleding die er nog erg goed uit ziet “zomaar” weg te doen. En het is zeker niet raar om tweedehands kleding te kopen, maar juist bewust en geld besparend.  De laatste jaren heeft de handel in tweedehands merkkleding een grote boost gekregen.

Zoals met alle tweedehands kleding is er altijd een heel gevarieerd aanbod. Bent u op zoek naar dagelijkse basic, een spijkerbroek (jeans), een vintage kledingstuk of iets van een gerenommeerd merk? Ik heb alles in huis om u van kop tot teen in het “nieuw” te steken.

Ik verkoop tweedehands merkkleding van hoge kwaliteit voor dames. Je vindt er tweedehands kleding van bekende merken zoals Rinascimento, Juffrouw Jansen, SaveTheQueen, Marccain, Etam, Tintoretto, Basler, Liu•Jo, 

Moschino, Didi, Guess Jeans, Gerry Weber, Cambio, Esprit, Gardeur, Burberry, drykorn, Only, S.Oliver en G-Star, enz...
Ook heb ik het merk 'Essentiel ANTWERP', een zeer geliefd bij de Nederlanders en de Belgen.

Heeft u nog in uw kleerkast kleding hangen die u niet meer draagt en die nog in (zeer) goede staat is? Geef uw kleding een tweede leven, breng uw kleding binnen, dan hoeft u deze niet weg te doen en het brengt nog iets op ook. Handig toch!

Heeft u een vraag?

Misschien vind je het antwoord op onze pagina veelgestelde vragen of ga naar de home pagina en stel uw vraag via het formulier! Gewoon doen toch!?

Welke merken verkoop ik?

Tweedehands merkkleding is mijn specialiteit. Nieuw in het gamma "Essentiel ANTWERP". De andere merken kunt u zien op de pagina "LENTE- & ZOMERMODE". Op zoek naar een merk dat er niet tussen staat, laat het mij dan weten.

Inbreng van kleding: hoe zit dat?

Uiteraard zijn er rond inbreng van kleding een aantal huisregels. Hierover leest u meer op de pagina "veelgestelde vragen". Van deze reglementering wordt niet afgeweken. Huisregels aangaande verkoop zijn eveneens vermeld.