Select Page
Anita Brunenberg, zaakvoerster

Dromen zijn dan toch geen bedrog!

Als klein meisje droomde ik reeds van ooit een kledingwinkel te hebben. Vijf jaar geleden werd deze droom werkelijkheid met een eerste winkeltje aan het Kerkplein te Stramproy. Al gauw werd het pandje te klein en ben dan in maart 2013 verhuisd naar het huidige pand aan de Julianastraat 29, eveneens te Stramproy. Vele Nederlandse- en Belgische klanten hebben ondertussen hun weg gevonden naar onze winkel. Het is opvallend dat sedert enige tijd meer en meer klanten ook exclusieve tweedehands kleding van gerenommeerde merken kopen en/of inbrengen. Daarom zijn wij dan ook heel sterk in tweedehands merkkleding. Bij ons ben je mooi (aan)gekleed voor weinig geld. Kom vrijblijvend een kijkje nemen, wij helpen je graag in onze gezellige winkel, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Anita.

Tweedehands kleding is vaak niet meer van nieuw te onderscheiden!

Het gebeurt zelfs dat kleding ingebracht wordt waar het prijskaartje nog niet werd verwijderd, geheel nieuwe kleding dus. Veel vrouwen vinden het zonde om kleding die er nog erg goed uit ziet “zomaar” weg te doen. En het is zeker niet raar om tweedehands kleding te kopen, maar juist bewust en geld besparend.  De laatste jaren heeft onze handel een grote boost gekregen. Tweedehands merkkleding is helemaal in!

Zoals met alle tweedehands kleding is er altijd een heel gevarieerd aanbod. Bent u op zoek naar dagelijkse basic, een spijkerbroek (jeans), een vintage kledingstuk of iets van een gerenommeerd merk? Wij hebben alles in huis om u van kop tot teen in het “nieuw” te steken.

Wij verkopen o.a. tweedehands kleding, tweedehands merkkleding van hoge kwaliteit voor dames. In onze winkel tweedehands kleding van bekende merken zoals Rinascimento, Juffrouw Jansen, SaveTheQueen, Marccain, Etam, Tintoretto, Basler, Liu•Jo, 

Moschino, Didi, Guess Jeans, Gerry Weber, Cambio, Esprit, Gardeur, Burberry, drykorn, Only, S.Oliver en G-Star, enz... Nieuw in ons gamma 'Essentiel ANTWERP', een zeer geliefd merk bij de Nederlanders en de Belgen.

Heeft u nog in uw kleerkast kleding hangen die u niet meer draagt en die nog in (zeer) goede staat is? Geef uw kleding een tweede leven, breng uw kleding bij ons binnen, dan hoeft u deze niet weg te doen en het brengt nog iets op ook. Handig toch!

Heeft u een vraag?

Misschien vind je het antwoord op onze pagina veelgestelde vragen of ga naar onze contact pagina en stel uw vraag via het formulier! Gewoon doen toch!?

Welke merken verkopen wij?

Tweedehands merkkleding is onze specialiteit. Nieuw in ons gamma "Essentiel ANTWERP". De andere merken kunt u zien op de pagina "Merkkleding". Op zoek naar een merk dat er niet tussen staat, laat het ons dan weten.

Inbreng van kleding: hoe zit dat?

Uiteraard zijn er rond inbreng van kleding een aantal huisregels. Hierover leest u meer op de pagina "veelgestelde vragen". Van deze reglementering wordt niet afgeweken. Huisregels aangaande verkoop zijn eveneens vermeld.